2017. augusztus 31.

LUSH ÚJDONSÁGOK #1


Rég volt LUSH poszt a blogon, így a nem rég érkezett újdonságokat szeretném megmutatni Nektek. A csomagban érkezett egy gyönyörű vászontáska, és egy nagyon édes kis tengeralattjáró fürdőbomba.
YELLOW SUBMARINE

  • TERMÉKLEÍRÁS
Miért repülnél, ha tengeralattjáróval is mehetsz? A nyüzsgő nagyvárosból merülj egyenesen a hullámok alá és ébredj fel egy trópusi szigeten, ahol nyári szellő gyengéd kókuszillatot fúj a pálmafák felől. A brazil narancs, a citromfű és a koriandermag olaja felpezsdíti az érzékeidet és napfényes partokra repít, ahol elmerülhetsz a rózsaszín és narancssárga naplemente csodás habjaiban.

- Nagyon kellemes, édeskés illata van. Ez a vidám kis tengeralattjáró minden gyermek és felnőtt szívét elrabolja. Ahogy a víz tetején úszik mint egy gumikacsa, gyermeki élményeket kelt bennünk. -


BOTANICAL BAG

  • TERMÉKLEÍRÁS
Kapd fel ezt a botanikus vászontáskát és irány a virágpiac! Ne légy szende ibolya, élvezd a világos, virágos minta csodás összhatását. A 100 százalékban biogyapotból, klímasemleges gyárban készült táskát megújuló energia felhasználásával hozták létre. A lelkiismereted tiszta, a külsőd friss marad.

- Vidám, virágos. Nyáron is, télen is... minden évszakban megállja a helyét. Feltűnő, de nem tolakodó. Még egy hétköznapi szettet is rendkívül fel tudja dobni, mosolyt csal arcunkra.  - 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése