2017. augusztus 20.

VISSZATÉRTEM! (elmélkedés, szülinap, blogszülinap)


Két hónap kihagyás után újra itt vagyok. Kicsit el kellett szakadnom a blog világától és pihentetnem a dolgot. Vegyes érzések kavarogtak bennem. Érdemes még csinálnom? Mivel a fotózás kezdi még jobban szárnyait bontogatni az életemben, ezért arra koncentrálódott a figyelmem és az utazásokra. Igen, hiszen szeretnék minél több helyet megcsodálni. Jövő hónapban Ausztria egy darabkáját vesszük célba. Nagyon várom már, hiszen ez lesz az első közös nyaralásunk kettesben, külföldön. 

Kellett már egy kis szünet, hogy átgondoljam a blog életét. Nagyon sokan vagyunk, sajnos olyanok leszünk már, mint a tömegcikkek a boltban. Egyedinek lenni meg nagyon nehéz szerintem. Valaki a csodaszép fotókra megy, valaki az írásra, a termék(ek)ről alkotott véleményre.
Úgy gondolom próbálok azért odafigyelni minden tényezőre, de ezt az olvasóim jobban tudják. 

Arra a döntésre jutottam végül, hogy meghagyom a blogot, bepótolom a rengeteg elmaradt posztot és próbálok kialakítani egy egyensúlyt. Például egy héten legyen legalább 3-4 poszt. 
Viszont lehet lesz olyan hét, amikor csak 1-2 lesz. Ez minden a fentebb említett új dolgoktól fog függni. 

Egyébként van egy külön utazós blogom, amit szeretnék fejleszteni, több információt megadni 1-1 utazásról és nem csak képeket mutatni. (pénz, mivel utaztunk, szállások, látnivalók... stb.)

Ma pedig betöltöttem a 24. életévemet. Köszi, köszi mindenkinek aki eddig felköszöntött. Megfogadtam, hogy nem kellenek ajándékok, se nagy ünneplés, teljesen jó lesz egy családi ebéd. Sokkal többet ér, ha csak beszélgetünk és nem kell senkinek sem költekeznie miattam. 

A blog betöltötte az 5. évet. Szinte felfoghatatlan, hogy már itt tart. Nem értem el eget rengető dolgokat vele, de még is egy szerethető zug lett. Mindig csinosítgattam, változtattam. A felkérések, az együttműködések is általa jöttek létre. Tényleg szeretem csinálni, csak néha nyűgnek éreztem. Az elmúlt 2 hónapban pedig a tetőfokára hágott ez a gondolat. De tényleg szeretnék most olyan dolgokra koncentrálni, amik az életemet akár gyökeresen is megváltoztathatják és ez lehet, hogy a blog rovására megy majd, de abbahagyni tényleg nem szeretném, csak a szépségápolás kerül esetleg a háttérbe, és egy új pedig az előtérbe. Változunk, formálódunk, mások lesznek a fontosak az életünkben. Nálam pedig ez a fotózás és az utazás, a szerelmemmel együtt megélt pillanatok, élmények.

Remélem megértőek lesztek velem és továbbra is olvasni fogtok.

*******

Ti mit gondoltok a magyar blogvilág alakulásáról? 
A kisebb blogoknak lassan végük lesz? Hogyan látjátok ezt?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése