2017. szeptember 23.

Őszi Wishlist #1 (Magister Products)
Már régóta a kívánságlistámon van jó pár termék a Magistertől és a Phitől. Most egy csokorba szedtem miket is szeretnék beszerezni a közeljövőben. Szeretnék, ha nem is teljesen, de részben átállni a natúr termékek használatára. Lássuk először is a Magister termékeket, a következő részben pedig pár Phi kozmetikummal fogtok találkozni.


Nagyon kellene már egy olyan termék, ami segítene a könnyen zsírosodó és korpásodásra hajlamos hajamon. Most, hogy közelednek az igazán hideg, sapkás idők, így még könnyebben zsírosodik a hajam, illetve a korpásodás is fokozódni fog. Az oldalon igazán részletes leírást kapunk a termékről, az összetevőkről, annak hatásaikról és az alkalmazásáról. 

100 ml - 2.990 FtMinden olyan tulajdonsággal bír, amire szüksége van a bőrömnek. Irritáció, zsíros részek, kifényesedés a T-vonalban.

100 ml - 2.390 Ft


Keresem a megfelelő arcradírt, amely nem karistolja fel a hámréteget, nem okoz fájdalmas érzést. Sok olyan terméket használtam már, amik felsértették az arcbőrt és fájdalmas napokat okoztak számomra. A vaníliát pedig imádom. :)

50 ml - 1.590 FtJönnek a hideg idők, és most hogy kinézek az ablakon már az van, ezért szükségem lesz egy nagyon jó hidratáló krémre. Szerencsére az én önálló életű arcbőrömre is szuper választás lesz remélhetőleg.
A hialuron nappali arckrémet nagyon szerette, ami még egy pure by pixiboxban lapult.

50 ml - 2.390 FtAz éjszakai hidratálás mellett sem mehetünk csak úgy el. Ebben a krémben pedig minden megtalálható, ami ehhez kell.

50 ml - 2.390 FtNEKTEK VAN VALAMILYEN KISZEMELT TERMÉKETEK A MÁRKÁTÓL?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése