2017. október 4.

L'OCCITANE - Roses et Reines en RougeAmikor beköszöntenek a hidegebb, őszi napok, imádom elővenni a rózsás termékeimet. Amikor először próbáltam ki a L'OCCITANE új rózsás / gyümölcsös kollekcióját, teljesen szerelembe estem. Nem egy mű, hanem egy fiatalos és kellemes illatról van szó. Nem vagyok nagy illatleíró lány, de ez most egy igazán szuperül sikerült termékcsalád. A termékekben lévő rózsa és ribizli összeolvadása olyan friss, nőies és leírhatatlan. A termék leírásában is egy nőies, szerelmes illatként írják le, amit idézni is fogok.


"Ez a lágy és érzéki tusolási élményt nyújtó tusfürdő gyümölcsös és virágos rózsa illatába öltözteti bőrét - a rózsáéba, mely az igaz szerelem szimbóluma.
A rózsa és a ribizli friss és intenzív jegyei teszik még csábítóbbá ezt a tusfürdőt, mely elegancia érzését nyújtja."


*****

"A provence-i lányok álma egy olyan hosszú, igazi szerelemről, mely szívből jövő, tiszta és őszinte, sokáig csak a költészetben és irodalomban létezett. Arra vágyakozván, hogy a valóságban is megtapasztalják ezt a szenvedélyt, a mennyei vörös rózsa különleges illatával írták alá szerelmes leveleiket - a csodálatos rózsa piros bogyós gyümölcsökkel keverve, az igaz szerelem szimbólumává vált."


A csomagolások mellett sem mehetünk el szó nélkül. A tusfürdő átlátszó műanyag üvegben kapott helyet. A kupak lecsavarható, amit én személy szerint imádok, így sokkal könnyebb a végén benne maradó terméket is kinyerni. A kupak teteje pattintós, arany színű. Ezzel megadja az igazi nőies, luxus élményt. A címke vintage hangulatot áraszt, ez még nekem is tetszik. A betűk rózsaszín és arany színben pompáznak. A testápoló szintén műanyag csomagolásban kapott helyet. A színe tejes/rózsaszín. A kupak és a címke is ugyan olyan, mint a tusfürdőé. A kézkrém pedig a megszokott "tempera" tubusban érkezik hozzánk.

   

🌹 ROSES ET REINES EN ROUGE TUSFÜRDŐA rózsaszínben pompázó, géles állagú, finom habokat képező tusfürdő igazi kincs lett a fürdőszobában. A hűvös időkben nagyon jól esik ebben a virágos/gyümölcsös, de inkább virágos illatfelhőbe beburkolózni. A bőrön viszonylag hamar elillan ez az illat. Nem kell belőle sokat használni, így kiadós darab lehet az utazások alkalmával.

Megtaláljátok a webshopban, vagy az üzletekben!
Webshop:  IDE A TUSFÜRDŐVEL


🌹 ROSES ET REINES EN ROUGE TESTÁPOLÓ TEJA fehér, könnyed állagú testápoló tej könnyed beszívódást biztosít. Az illata egy kicsit virágos, mégis megmutatkozik a benne rejlő fanyarság is. Kellemes puhaságot adott a bőrömnek.

Megtaláljátok a webshopban, vagy az üzletekben!
Webshop:  IDE A TESTÁPOLÓVAL


🌹 ROSES ET REINES EN ROUGE KÉZKRÉMSzintén fehér, kicsit testesebb krém. Könnyedén beszívja a bőr, nem hagy zsíros érzetet maga után, így nem kell attól tartanunk, hogy a laptopunk billentyűzete maszatos lesz. (Gabica tippjét olvashattátok) :D
Az illata kicsit intenzívebb, mint a testápolóé, de ez nem volt számomra zavaró. 

Megtaláljátok a webshopban, vagy az üzletekben!
Webshop:  IDE A KÉZKRÉMMEL

TI PRÓBÁLTÁTOK MÁR VALAMELYIKET?
SZERETITEK A RÓZSA ILLATÁT?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése