2017. október 15.

Őszi kedvencek - Phi, The Body Shop, Avon

Phi Kozmetikum - Pazar Coffee Espresso szemkörnyék ápoló:

Be kell valljam, nagyon szeretem a kávét. Ha nem is a hatása, de az íze miatt mindenképp. Az illatát is imádom, így nem volt kérdés, hogy szeretni fogom-e ezt a szuper szemkörnyék ápolót. Az új kiszerelés szerintem sokkal jobb lett, nekem pont megfelelő mennyiséget adagol, nem szárad be még akkor sem, ha nem egy teljes pumpányit nyomok ki belőle. Teljesen táskabarát! Nem kell sok idő és szépen lehúzza a szem alatti karikákat. Szinte azonnal beszívódik, annyira imádom. Bátran ajánlom mindenkinek.


Avon - Blissfully Nourishing kézkrém:


Nagyon kedvelem az Avon kézkrémeket, de most ősszel/télen ez az afrikai shea vajas lesz/lett a befutó. Picit sütis, kávés illata van. Testesebb krém, amit én annyira szeretek a hűvösebb időszakban. Nagyon jól hidratál, nem hagy zsíros érzetet maga után és a legjobb, hogy nagyon gyorsan beszívódik a bőrbe. A száraz, igénybe vett kezekre az egyik legjobb megoldás ez a krém.   


The Body Shop - Chocomania testvaj:


Nagyon sok TBS testvajat kipróbáltam, viszont nem mindegyik vált be igazán, vagy mondtam rá, hogy na ez igen, ez tényleg pótolhatatlan. A Chocomania termékcsaládból kipróbáltam a testvajat és szerelem lett. A csokis illat már csak a hab tortán a hatása mellett. Igazán testes, sűrű krém. Picit nehezen szívódik be, amit sokan biztos nem szeretnek, de én minden percét megvárom, ha jól hidratált bőrt érek el vele. Ez sikerült és érdemes várni, mert másnapra pihe-puha lett a bőröm. Nekem a kényes terület a lábszárak, így oda mindig kicsivel többet kenek, megelőzve ezzel az extra kiszáradást. Tehát csak azoknak ajánlom, akik tudnak várni a beszívódással. Az extra hideg időszakban nagyon jól fog esni egy ilyen "belevaló" krém. 


The Body Shop - Shea testvaj: 


Ez a shea vajas testvaj impulzus vásárlás volt, de milyen jól tettem a megvásárlását. Az illata nem annyira érződik, visszafogott, picit pasis. Nagyon gyorsan beszívódik, nem hagy zsíros érzetet maga után. Szeretem kézkrémnek is használni. Mondjuk ebben a szép őszi napos időben biztos ezt választanám testvajnak a Chocomania helyett.


Nektek mik az őszi kedvenceitek?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése