2017. november 8.

Blanche Natúr kozmetikum | INTERJÚ

"Dolgozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes."


Talán így is kezdhetném a számomra is új, magyar natúr márka bevezetőjét. Kata, a márka megálmodójával készítettem egy interjút, melyet ha tovább görgettek, el is olvashattok. Az idézet pedig a Blanche előrejutását segítette, Kata kitartó munkája által.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hogyan ismerkedtél meg a natúr termékek világával? Miért lett számodra fontos a természetes bőrápolás?

Már kisgyermek koromban is nagyon érdekeltek a gyógynövények, növények, a természetben rejlő erő. Nagymamámnak nagy kertje volt, és mindig mesélt a különböző növények felhasználásáról, gyógyító hatásáról. Így hamar egyértelművé vált, hogy betegség vagy fájdalom esetén, amihez elsőként nyúlok,  azok a gyógynövények egy jó tea, vagy kivonat formájában.


Miért BLANCHE?

A Blanche annyit jelent franciául, hogy fehér. Szerettem volna olyan nevet választani, ami a tisztaságot, érintetlenséget sugallja. Így erre esett a választásom.


Milyen alapanyagok a kedvenceid?

Nehéz lenne egyet kiemelni, mindegyiket másért szeretem. Minden alapanyagnak van olyan tulajdonsága, textúrája, színe, illata, amiért kedvenccé válhat. És akkor még nem beszéltünk a hatóanyag tartalmukról, ami a legvonzóbb tulajdonságuk, és amiért könnyű beleszerelmesedni a natúr kozmetikum alapanyagaiba. Arra törekszem, hogy minél több új alapanyaggal találkozzak "személyesen" is tesztelhessem őket. 


Milyen koncepció alapján alakult a márka jelenlegi arculata?

Szerettem volna egy fiatalos, de mégis könnyed design vonalat képviselni. És mi más lehetett volna a koncepció, ha nem a most nagyon divatos pálma motívum és a pasztell színek. Természetes és letisztult, ez volt a vezérelvünk. 


Milyen újdonságokkal találkozhatnak a Blanche vásárolói a jövő évben?

Folyamatos a termékfejlesztés. Nagyon sok ötletem van, sok mindennel kísérletezek. Új termékekkel és új alapanyagokkal is. Figyelembe veszem az igényeket és a kivitelezhetőséget. De, hogy konkrétan milyen termékek vannak fejlesztés alatt, az legyen titok. Annyit elárulhatok, hogy maradok az arc- és testápolás területén egyelőre."Organikus, természetes összetevők és hatóanyagok"

"Parabén-, SLS-, kőolajszármazékoktól mentes"

"Termékeinket nem tesztelték állatokon"

"Nem tartalmaz mesterséges színanyagokat"TERMÉKEK, MELYEK FELKELTETTÉK AZ ÉRDEKLŐDÉSEMET:

A gyengéd hámlasztást a rózsaszín agyag, a finomra őrölt mandulahéj és az epermag biztosítja, mennyei eper illata pedig egészen biztosan magával ragad majd!
A vanília és a kókuszcukor mennyei találkozása, nemcsak a pihe-puha ajkakról gondoskodik, de élménnyé varázsolja a radírozást is!


Arctisztító micellás víz, 150 ml (2.190 Ft)

A micella mágnesként vonzza magához az arcbőr felületén található szennyeződéseket. B5-provitaminnal bőrnyugtató, hidratáló tulajdonsággal bír.
Kókuszvajas testápoló krém, 150 ml (2.990 Ft)

A ragyogó bőr titka a rendszeres hidratálás. ​​​Komplex bőrpuhító testápoló krém. Vigyázat! Kókusz illata függőséget okoz :)


PRÓBÁLTATOK MÁR VALAMIT A MÁRKÁTÓL?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése