2017. december 21.

Kedvenc téli fürdőtermékeim


Igazából magát a telet sosem szerettem igazán. A csúszós utak, a zord hideg idők miatt. A csendben hulló hó, a Karácsony és a karácsonyi filmek elfeledtetik velem miért is nem szeretem ezt az időszakot. A bekuckózós, teázós, összebújós esték is szuperek ilyenkor. Szeretek ilyenkor, ha időm engedi, egy kád jó meleg vízben megfürdeni, picit kikapcsolni az agyam. Idén télen is lett pár fürdőtermék, amiket valamiért megszerettem. Most őket fogom megmutatni. 


Az Avon, mint minden évben, idén is előrukkolt egy szuper téli tusfürdővel. Ez a málnás-vaníliás vonal először nem tűnt túlságosan téliesnek. Az illata zselés szaloncukorra emlékeztet, valamikor egy kis mentolt is kiérzek belőle. Nagyon megszerettem, feldobja a hangulatomat.

Erről az Yves Rocher tusfürdőről már volt egy blogbejegyzés is. Ez sem teljesen télies illat, de szeretem, már csak egy kicsi van az alján.


A The Body Shop mandulatejes és mézes kollekciója nem téli kiadás volt, viszont annyira a telet érzem általa, hogy ide kellett sorolnom. Nagyon kellemes textúrájú, sűrű, de mégis folyékonyabb állagú termékről beszélhetünk. Az illata édes és mézes, de nem fojtogatóan. Táplálja még az érzékeny bőrt is.

Szintén egy Yves Rocher tusfürdő, ez már a Hófehér Vanília. Nagyon édes, melengető illatú tusfürdő. Fehér gyöngyházfényű, krémes állagú termék.

NEKTEK VANNAK IDÉN TÉLEN KEDVENCEITEK?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése