2017. december 6.

Yves Rocher Karácsonyi Kollekciós tusfürdők tesztje


Még soha nem próbáltam Yves Rocher terméket, ezért már nagyon érett bennem a gondolat, hogy kipróbálom valamelyik tusfürdőjüket. Mivel a márka megérkezett a karácsonyi, limitált kiadású termékeivel, nem volt kérdéses a megvételük. Amikor Budapesten jártam, beugrottam az Aréna Plázában lévő üzletbe.
Célegyenesen mentem, így vettem meg a Meseerdő gyümölcsei és a Hófehér vanília tusfürdőket. A kicsi, 200 ml-es kiszerelésre esett a választás, mert bár az illatuk nagyon tetszett már ott is, nem akartam rögtön nagy flakonnal feltankolni.


Meseerdő gyümölcsei
Bogyós gyümölcsös, picit fanyar, de édeskés illat is egyben. Géles állagú, nagyon jól habzik, kevés mennyiség is elég belőle. A flakon extra aranyos, a téli mesés könyvek illusztrációi jutnak róla eszembe. A flakon kupakja jól záródik, nem kell tartanunk attól, hogy kifolyik.


Hófehér vanília
Nagyon édes, melengető illatú tusfürdő. Fehér gyöngyházfényű, krémes állagú termék. A flakon ugyan olyan, az illusztráció pedig szintén nagyon mesés és karácsonyi. A bőrön annyira nem marad meg az illata, amit kicsit sajnálok. 

Mindkét termék megvásárolható az ország összes Yves Rocher üzletében, illetve a webshopban 990 Ft-os áron. (200 ml)

Nekem nagyon tetszenek az illatok, még ha annyira nem is kimondottan karácsonyiakról beszélhetünk. Már szemezek több másik tusfürdővel is, így biztos nem ez lesz az utolsó vásárlásom az Yves Rochertől!

NEKTEK VAN KEDVENC TERMÉKETEK?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése